Rachels venner i Sannidal har 25 år jubileum

Damene i Sannidal har støttet Rachel i 25 år og har samlet inn over 1,5 millioner i disse årene. Karen Søndbø har vært med å starte foreningen og har hatt  med seg trofaste venner over flere år. Damene har hvert år vært flittig med  å strikke, hekle og sy til basarer. De har stilt opp på stand i flere anledninger rundt om på  handelssenter og lokale marked.  De er godt kjent i Kragerø og Sannidal for sitt store hjerte for de fattige i Manila.

I mai inviterte de til Jomfrulandtur og sammenkomst i Kragerø. Rachels venner fra Tromøya, Langesund og Skien var med.  Fra Filippinene var fire damer som jobber på barnehjemmet til MaMa children. Som æresgjester sørget damene fra Sannidal at våre filippinske gjester  fikk oppleve Kragerøs skjærgård og store gjestfrihet. En flott tur med mange hyggelige mennesker.

Gratulerer med jubileumet !